—Car prices have been going down sharply in the last 20 years.
—It’s not surprising because the law of market ________ the price of a product.
A．is controlling B．controls
C．has controlled D．controlled
Where can you find a nice place to relax on holiday for both you and your children? Well, I suggest you try the beautiful and green Isle of Wight (IOW). The Isle of Wight is one of the main tourist attractions. Here is some information on a few of the attractions on the IOW.
It is located in Sandown, a seaside town on the southeast coast. It’s a large, lovely museum, both fun and educational. Here you can see a large fossil collection of all kinds of dinosaurs, as well as a gift shop. You can walk into the past and then the future, learning about the history and the development of the civilization of dinosaurs that lived 120 million years ago.
Robin Hill Country Park
The park is in the beautiful countryside, and is suitable for children’s parties and games. It has five new gardens, and offers great opportunities to see and take pictures of the rare red squirrels.
The West of the Wight
Here we have the Marine Aquarium, the Archaeology Exhibition and the Model Railway. They offer another opportunity to combine entertainment (娱乐) with learning. This is a great place to see ancient boats crossing the narrow strait between the island and the mainland.
The Wight Bus Museum
This museum is run completely by unpaid volunteers. It has a bus collection stored in what was once a warehouse (仓库) . Most of the buses in the museum date back to around the 1910’s.
With all of these choices, what are you waiting for? IOW Tourism welcomes you!
1.Where can you visit the dinosaur museum?
A. In the west of the isle.
B. In a seaside town.
C. In the beautiful countryside.
D. On the northeast coast.
2.Where can you learn something as well as have a good time?
A. Dinosaur Isle and Robin Hill Country Park.
B. The Wight Bus Museum and Robin Hill Country Park.
C. The Wight Bus Museum and the West of the Wight.
D. Dinosaur Isle and the West of the Wight.
3.We can learn from the passage that ____.
A. those running the Wight Bus Museum work for free
B. on Dinosaur Isle we can learn about all kinds of animals
C. there are five new gardens on Dinosaur Isle
D. the Wight Bus Museum can be visited free of charge
4.The purpose of this passage is to ____.
A. attract readers to come to the IOW
B. tell readers what is worth visiting
C. show the development of tourism on the IOW
D. advise readers how to relax on holidays
5.You can read this article in a ______.
A. science journal B. book review
C. travel magazine D. film advertisement
1.B 细节理解题。根据第二段提到It is located in Sandown, a seaside town on the southeast coast和You can walk into the past and then the future, learning about the history and the development of the civilization of dinosaurs that lived 120 million years ago.可知选B项。
2.D细节理解题。根据It’s a large, lovely museum, both fun and educational.和They offer another opportunity to combine fun with learning.故选D项。
3.A 细节理解题。根据This museum is run completely by unpaid volunteers.经营的人不拿工资，故选A。
4.A写作意图题。根据IOW Tourism welcomes you!可知吸引读者去那里，故选A。
5.C 文章出处题。根据全文来看这主要说的英国的IOW Tourism ，所以很有可能出现在旅游杂志，故选C 项。