1. 首页
  2. 英语周报

英语周报答案2021-2022八年级仁爱版第四期

英语周报答案2021-2022八年级仁爱版第四期

英语周报答案2021-2022八年级仁爱版第四期

One Friday, a businessman decided to ask his boss for a salary raise. Before going to , he told his wife about it. All day long he felt and uneasy. Finally, in the late afternoon, he gathered the courage to approach his employer. To his , the boss agreed to give him a raise.

That evening, the husband arrived home and was surprised to see a beautiful table set with their best china and candles. Smelling the aroma (香味)of the wonderful meal, he that someone from the office had called his wife and tipped her off (透露消息).

Finding her in the kitchen, he eagerly the details of his good news. When they sat down to the meal, next to his plate he found a note that read: ”Congratulations, darling. I knew you’d get the . This dinner is to show you how much I love you. ”

After dinner, on his way to the to help his wife serve dessert, he noticed a second card had slipped out of his wife’s pocket. Picking it up, he read: ”Don’t worry about not getting the raise. You it anyway. This dinner is to show how much I love you.”

1.A. school B. work C. home D. dinner

2.A. nervous B. relaxed C. curious D. dangerous

3.A. anger B. disappointment C. sorrow D. delight

4.A. careful B. cheerful C. helpful D. wonderful

5.A. deserted B. burned C. lighted D. used

6.A. heard B. found C. guessed D. forgot

7.A. shared B. told C. knew D. talked

8.A. position B. note C. raise D. news

9.A. office B. living-room C. kitchen D. study

10.A. donate B. devote C. demand D. deserve

 

英语周报答案2021-2022八年级仁爱版第四期试题答案

1.B

2.A

3.D

4.B

5.C

6.C

7.A

8.C

9.C

10.D

【解析】

试题分析:这是一篇记叙文,讲述了一位丈夫向老板提出加薪,在经得老板同意后,把消息带回家和妻子一起分享快乐,在晚饭后看到妻子为他准备的两份纸条,其中包含了对丈夫浓浓爱意。

1. going to work,去上班。故选择B项。

2.A. nervous紧张的B. relaxed放松的C. curious好奇的D. dangerous危险的,丈夫应该是紧张不安的,所以应该是A项。

3.A. anger生气,愤怒B. disappointment失望C. sorrow痛苦D. delight高兴,老板同意给他加薪,他应该是高兴的,即D项。

4.

5.A. deserted 放弃的,抛弃的B. burned烧过的C. lighted点着的D. used使用过的,这里蜡烛应该是燃烧着的,亮着的,即C项。

6.

7.

8.A. position职位,地位 B. note便条C. raise增加,加薪D. news新闻 选择C项。

9.

10.A. donate捐赠B. devote贡献C. demand要求D. deserve应得,故选择D项。

考点:考查记叙文

The questionnaire takes________ten to fifteen minutes to complete and can be used along with the assessment interview.

A.mainly  B.punctually

C.approximately  D.precisely

 

英语周报答案2021-2022八年级仁爱版第四期试题答案

C

【解析】句意为:问卷调查花大约10到15分钟可完成,且可以和评估面试表一起使用。A.mainly主要地,大概;B.punctually按时地,如期地;C.approximately大概;D.precisely精确地,准确地,一丝不苟地,清晰地,明确地。由语境中的信息ten to fifteen minutes…可以得知,这里应该是“大约”的意思。又如:The plane will be landing in approximately 20 minutes.飞机大概20分钟后降落。

答案: C

 

<

原创文章,作者:adin1,如若转载,请注明出处:https://www.csxinyihg.com/?p=3483

联系我们

400-800-8888

在线咨询:点击这里给我发消息

邮件:admin@example.com

工作时间:周一至周五,9:30-18:30,节假日休息