1. 首页
  2. 英语周报

英语周报教师版答案2021-2022初二第第十期

英语周报教师版答案2021-2022初二第第十期

英语周报教师版答案2021-2022初二第第十期

From the time I was seven, I had a dream of becoming a member of the Students Union. I always my school leaders for taking responsibility for all of us. So I dreamed of being a leader like them.

Years _ _ by, and soon I was able to take part in the elections, I would win. But the reality was that I hadn’t had a chance. I wasn’t beautiful. Girls across the school hardly knew me. I just did not have what it to win a school election. I was .

As I cried in my room that evening, I suddenly took a deep breath and decided I wouldn’t stop dreaming. I decided that I would for elections again in my final year at school — and I would make every effort to the election.

I recognized that my rivals had a lot of things in their favor. What were the points that would work in _ _ favor? I had good grades, and I was friendly and helpful. And my biggest was the faith I had. I would not allow my plain appearance to hold me _ _ from putting my best foot forward. That evening, I my election plans a whole year ahead of time.

I realized that girls would have to get to know me and recognize that I had the ability to them. I loved making friends and I liked being helpful, I decided that perhaps I could use these qualities to work to my advantage. In order to learn how to present a great election , I also attended a course on effective public speaking.

The day after the election, when the principal announced I won the second highest number of votes, the students . That joy on the faces of all my friends showed me that my victory was theirs.

Suddenly, I realized that I had much more than I had dreamed of. I had made many new friends and had helped people along the way. I had won the and love of my school-mates and they me as somebody who would stand by them. I was able to put a smile on their faces and their day.

1.A. praised B. remembered C. admired D. believed

2.A. flied B. flowed C. flew D. passed

3.A. pretending B. planning C. hoping D. judging

4.A. took B. provided C. meant D. offered

5.A. concerned B. angry C. surprised D. upset

6.A. enter B. speak C. pay D. wait

7.A. win B. beat C. defeat D. earn

8.A. their B. your C. my D. our

9.A. problem B. worry C. strength D. dream

10.A. in B. back C. out D. up

11.A. discussed B. began C. announced D. challenged

12.A. reconsider B. accompany C. support D. represent

13.A. but B. and C. or D. so

14.A. speech B. capsule C. meeting D. promise

15.A. nodded B. gathered C. cried D. cheered

16. A. also B. still C. almost D. only

17.A. accomplished B. absorbed C. devoted D. developed

18.A. announcement B. admission C. recognition D. arrangement

19.A. thought B. spoke C. considered D. said

20.A. enlarge B. brighten C. wish D. experience

 

英语周报教师版答案2021-2022初二第第十期试题答案

1.C

2.C

3.C

4.A

5.D

6.A

7.A

8.C

9.C

10.B

11.B

12.D

13.D

14.A

15.D

16.A

17.A

18.C

19.C

20.B

【解析】

试题分析:文章讲述了我一直都想成为学生会的主席,第一次参加竞选失败,让我痛下决心来完善自己,终于在第二次竞选中获胜。最后让我感觉到重要的不是结果而是过程,是这一路走来时所看见的风景和人物,以及在这个过程中我的收获。

1.

2. flowed by:流过flew:飞逝,快速过去passed by:经过,走过。没有flied by短语。根据语境“时光飞逝,很快我能够参加选举了”,故选C。

3. planning:计划hoping:希望judging:判断。根据语境“我能参加选举了,我希望我能获胜”,故选C。

4. took:拿,需要,花费provided:提供meant:意味着offered:提供,供给。 根据语境“学校几乎没有女孩子认识我,我没有赢得学校选举需要的东西”,故选A。

5.

6. enter;进入speak:讲pay:支付wait:等待。根据语境“痛哭之后,我决定在我在校的最后一年再次进入选举”。作者受到打击之后并没有消沉,而是决定再次尝试。故选A。

7. I would win暗示可知“赢得选举”用win。故选A。

8.

9. problem:问题worry:着急,担心strength:力量,强项dream:梦想。根据语境“我的成绩好,为人友善且乐于助人,我最大的优势是我的信誉”。故选C。

10. hold in:拿着;抱住hold back:阻止,退缩hold out:拿出; 呈现hold up:举起,支撑 根据语境“我不能让我平庸的表现阻止我举步向前”,故选B。

11. discussed:讨论began开始announced:宣称,声明challenged:挑战 根据语境“那个晚上,我提前一年开始了我的选举计划”。故选B。

12.

13. but:但是and:并且or:或者so:于是。根据语境“我喜欢交朋友并乐于助人,于是我决定也许我可以通过那些品质来发展我的优势”,可知前后文为递进关系,故选D。

14. capsule:胶囊meeting:会议promise:承诺。分析语境“为了学习怎样出席一个选举演讲活动,我还参加了一个公共的演讲课程”。根据语境后文中的a course on effective public speaking,故选A。

15. 根据语境“我”获得的票数第二多,学生们应该是欢呼起来。故选D。

16. also:也,还 still :仍然almost:几乎only:仅仅 根据语境“我所有朋友脸上的笑容告诉我:我的胜利也是她们的胜利”,故选A。

17. accomplished:完成,实现 absorbed:吸收devoted:致力于;投入于developed:发展。根据语境“突然间,我意识到我已经实现了比梦想的还要多的东西”,故选A。

18. announcement:通知,公告admission:承认,坦白recognition:认可arrangement:分配。根据语境“我赢得了同学们的认可和关爱”,故选C。

19. thought:想spoke:说,讲considered:考虑said:说。根据语境“而且她们把我看作会一直支持她们的人”,固定结构consider sb. as:把某人看作….. 故选C。

20. enlarge:扩大brighten:使发光;发亮wish:祝愿experience:体验,感受。根据语境“我能给她们带来微笑,照亮每一天”,故选B。

考点:考查故事类短文阅读

With proper measures,the economy in China is beginning to ________again.

A.break up B.pick up

C.put up D.take up

 

英语周报教师版答案2021-2022初二第第十期试题答案

B

【解析】考查动词短语辨析。此处表示“中国的经济又开始好转了”,故选B。break up解散,破裂;pick up提高,好转;put up张贴,建造;take up占据,开始从事。

答案: B

 

<

原创文章,作者:adin1,如若转载,请注明出处:https://www.csxinyihg.com/?p=3447

联系我们

400-800-8888

在线咨询:点击这里给我发消息

邮件:admin@example.com

工作时间:周一至周五,9:30-18:30,节假日休息