1. 首页
  2. 英语周报

英语周报七年级新目标答案2021-2022第十五期

英语周报七年级新目标答案2021-2022第十五期

英语周报七年级新目标答案2021-2022第十五期

Many people agree that __________ knowledge of English is a must in _________international trade today.

A. a; / B. the; the

C. a; an D. /; the

 

英语周报七年级新目标答案2021-2022第十五期试题答案

A

【解析】

试题分析:考查冠词。Knowledge为不可数名词,但表示具体的知识时,则为可数名词。第二空不填冠词,是因为trade 为不可数名词,表示泛指时不用冠词。句意:许多人同意,在今天的国际贸易中,英语知识是一件必需品。故A正确。

考点:考查冠词

 

Harmless fun and bullying(欺负) separated by a very thin line.This line is crossed on a daily basis,without being known.This full extent of this line crossing isn’t often felt until much later.Blind eyes are often being turned,and the problem is becoming more and more serious.

Harmless fun occurs when nobody has hurt feelings and laughter follows.There is no harm in the fun,and all people can enjoy the joking.Bullying occurs when someone is looked down upon.Not every joke is funny,and sometimes we can cruelly hurt somebody without our knowledge.

The most difficult part of the line between harmless fun and bullying is the simple fact that everybody has their own line,and even it’s different from time to time,depending on a certain character.Everybody has their own limit of tolerance,and harmless fun that is close to bullying usually gather up the bottled emotions that are ready to break out.No matter how strong the friendships are,words can treat them apart from the root,destroying the very foundation that they have been built upon.

The key is that the line should never be crossed.Harmless fun has its time and place,since laughter is the best medicine for what worries you,but it should never be taken to the extreme,where someone is feeling down.

 The best possible way to ensure that you aren’t the one responsible for linecrossing is to think before you speak.We should first try to understand before we try to be understood.If the words you feel like saying to someone aren’t the words you would want to say to your parent,brother,child,or good friend,then chances are that you should think of something else to say.

Saying things behind someone else’s back is no good,either,because those words often find their target finally,and usually the comments have been misunderstood and the intention,while perhaps harmless,tends to turn towards bullying.

 

Title:Harmless Fun and Bullying

 

1.______

People often cross the line between harmless fun and bullying,resulting in bullying,which is often hidden.

 

 

2._______

 

Harmless fun

Hurting nobody’s 3._______ and bringing laughter

Bullying

●Making someone feel 4._______

●Hurting somebody unconsciously

 

Reasons

●People’s own line differing from time to time because of 5._______

●Harmless fun possibly turning into bullying once it develops 6.____ people’s own limit of tolerance

 

 

 

7._______

●Trying not to8._______

●Dealing with harmless fun properly especially when one is9.______

●10._______________

●Trying to understand before trying to be understood.

●Regarding the listener as your parent,brother,child or good friend

●Not making comments behind one’s back in order to avoid being misunderstood

 

英语周报七年级新目标答案2021-2022第十五期试题答案

1.Problem

2.Differences/Distinctions

3.feelings

4.looked down upon 

5.their characters

6.beyond

7.Ways/Methods/Solutions/Measures

8.cross the line

9.feeling down/in low spirits

10.Thinking before speaking

【解析】

试题分析:文章介绍人们经常越过好意的玩笑和欺凌的界限的问题,和这个问题产生的原因,以及怎么处理这样的问题。

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

考点:考查任务型阅读

<

原创文章,作者:adin1,如若转载,请注明出处:https://www.csxinyihg.com/?p=3111

联系我们

400-800-8888

在线咨询:点击这里给我发消息

邮件:admin@example.com

工作时间:周一至周五,9:30-18:30,节假日休息