A: Lowton College
Situated in a pleasant area of the city close to river. Convenient for North Wales and the English Lake District.
Courses in English run all year.
Part-time courses available in the evenings / days.
We will arrange accommodation with an English family.
B: Bristow College
The college is in the centre of Bristow.
Full-time courses at all levels, beginners to advanced, from September to June.
Visits arranged to places of interest.
Excellent range of sports offered.
Students arrange their own accommodation in flats and houses.
C: Shepton College
Situated in the centre of London close to underground and buses.
Classes are offered all through the year.
Daytime English courses up to ten hours per week.
Evening classes of four hours per week.
Extra classes offered in English for Business.
Accommodation in the college.
D: Howe College
The college is in the city centre, but near the North Yorkshire countryside and the sea.
Classes run from September to June.
Part-time and full-time courses from beginners to advanced (daytime only)
Full-time courses in English with Business Studies.
Trips arranged to places of interest.
Help in finding a flat or room by the sea.
E: Daunston College
Daunston is a small town in the Midlands near pleasant countryside.
Part-time and full-time classes available from September to June.
Full-time summer school in August.
Complete beginners (part-time only)
Trips and other social events arranged regularly.
Accommodation in the college or with families.
F: Exford College
Exford is beside the sea and surrounded by beautiful countryside.
Courses at all levels, September to June (full-time).
Summer schools (mornings only) during August.
Full social programme including sports and hobby clubs provided by the college.
Students live in college rooms or with families.
1.Marta wants a course in Business Studies and English starting in September. She would prefer to be in a city, but wants a college which will organize visits, so she can see something of Britain.
2.John is a complete beginners. He wants to have plenty of free time to visit the countryside. He wants to live with a family.
3.Laura is looking for a full-time beginners’ course. She is fond of sports and wants to stay with a family.
4.Marek likes big cities. He hopes to find work during the day, so he is looking for an evening class. He also wants to have some classes for business. He wants to live in the college.
5.Birgit knows some English already and wants a full-time course. She doesn’t want to live in the school and she wants to rent a flat.
Counterfeit medicines are a widespread problem in developing countries. Like other counterfeits, they look like real products. But counterfeit drugs may contain too much, too little or none of the active ingredients (原料) of the real thing.
People do not get the medicine they need. And in some cases the counterfeits cause death. Twenty children in Bangladesh died last year after being given acetaminophen (醋氨芬). The medications contained ingredients that looked, smelled and tasted like the real thing. The medicine was produced by a local drug company that used a dangerous substitute to save money.
The problem of counterfeit medicines is especially serious in Africa, Asia and Latin America. The WHO estimates that up to thirty percent of medicines on sale in many of those countries are counterfeits. The problem is less widespread among industrialized countries. The WHO says counterfeits make up less than one percent of the illegal drug market in countries like the United States, Canada, Japan, and New Zealand.
But the agency also says as much as fifty percent of the medicine sold on the Internet is counterfeit.
Much is being done to fight counterfeit drugs. Several companies are developing ways to make counterfeits easier to identify (鉴定). And there are existing methods, like a machine that can quickly identify chemicals in pills to confirm if the pills are real. Other ideas include things like special tracking (跟踪) codes for drug packages. People could send a text message with the code and get a message back, which proves that what they bought is listed in a database. Some drug makers and other companies put three-dimensional images called holograms (全息图) on their products as a security device.
1.The underlined word “counterfeits” means _______.
A. qualified products B. sub-standard medicines
C. real pills D. false products
2. Last year twenty children in Bangladesh died because of _______.
A. unclean water B. acetaminophen
C. unreal drugs D. online medicines
3. We can draw a conclusion from the passage that ______.
A. we had better not buy medicines online
B. more and more people will buy products online
C. medicine companies don’t pay much attention to counterfeit drugs
D. it is very cheap and convenient to buy medicines online
4. What is the main idea of the last paragraph?
A. It shows the danger of counterfeit drugs
B. Special tracking codes for drug packages are used to identify counterfeits.
C. Some measures are being taken to fight counterfeit drugs
D. It reveals the reasons why counterfeit drugs are widespread.
5. Which of the following country may have serious problems of counterfeit medicines?
A. France. B. America
C. New Zealand D. India
【试题解析】推理题。根据文章第一段. Like other counterfeits, they look like real products. But counterfeit drugs may contain too much, too little or none of the active ingredients (原料) of the real thing.像其他的假货一样，假货看起来像真的一样。但是假药里的原料和真药里的原料几乎完全不一样。可知这里的counterfeit与后面的the real thing表示相反的意思。故D正确。
【试题解析】细节题。根据第二段后2句The medications contained ingredients that looked, smelled and tasted like the real thing. The medicine was produced by a local drug company that used a dangerous substitute to save money.可知导致孩子去世的是这些假药，里面是有了危险的物质。故C项正确。
【试题解析】推理题。根据文章第4段But the agency also says as much as fifty percent of the medicine sold on the Internet is counterfeit.
【试题解析】段落大意题。根据本段第一句Much is being done to fight counterfeit drugs.可知为了和假药做斗志，已经采取了很多措施。接下来就列举了具体的措施。故C项正确。
【试题解析】推理题。根据文章第三段The problem of counterfeit medicines is especially serious in Africa, Asia and Latin America和The problem is less widespread among industrialized countries可知非洲，亚洲和拉丁美洲假药的问题很严重，而且在工业化的发达国家，假药的问题不大。4个选项里，只有D不是工业化国家，同时也是亚洲的国家。故D项正确。
1.People could send a text message with the code and get a message back, which proves that what they bought is listed in a database.
2.Some drug makers and other companies put three-dimensional images called holograms (全息图) on their products as a security device.
【分析】本句中的过去分词短语called holograms (全息图)作为定语修饰前面的名词three-dimensional images，因为两者之间构成被动关系，所以使用过去分词。相当于定语从句which are called holograms。